Børneinstitutioner

Børnehuset Kompasset - Tilbygning

Byggeriet er udført i en arkitektonisk, materialemæssig og teknisk kvalitet som sikrer lang levetid for alle komponenter med minimale vedligeholdelsesomkostninger.

Bygningen er en tilbygning til det eksisterende børnehus og kan huse op til 100 børn i 0-6 års alderen og 25 voksne. Bygningen indeholder 5 grupperum, møderum, personalerum og de tilhørende faciliteter som toilet, garderober, puslerum samt depot og teknikrum.

 

Børnehusene til Funder og Balle er udviklet i samarbejde med Njordrum Care. Udformningen er et vellykket møde mellem design, arkitektur og vores præfabrikerede modulbyggeri i træ. Børnehusene har plads til henholdsvis 141 og 126 børn fra 0-6 år.
Børneinstitutionerne har rigtig gode fysiske rammer, både ude og inde der understøtter børns udvikling læring og trivsel.​

Byggerierne er bygget i totalentreprise og hver institutioner på hver 1.100 m² har plads til i alt ca. 200 vuggestue- og børnehavebørn.

Almindeligvis tager det ca. tre år at opføre et byggeri som en daginstitution i Grønland. På grund af byggemetoden med præfabrikerede moduler er institutionerne formået at blive bygget i løbet af et år. Institutionerne er bygget efter GBR06 efter grønlandslovgivning og med energikrav BR15 efter dansk lovgivning.

700 m² midlertidig børnehave med plads til 80 børn. Fordelt på en vuggestue og tre børnehavestuer.
Alle stuer indeholder et stort fælles opholdsrum, mindre legerum, toilet og garderober. Derudover rummer bygningen et produktionskøkken, en personaleafdeling, vaskerum, bad samt liggehal og et overdækket udendørsareal, hvor børnene kan sove. Opført som permanet byggeri jf. BR18.​

Derfor skal du vælge børneinstitutioner fra Concept Living

Børneinstitutioner fra Concept Living A/S by abc er utrolig fleksible og mulighederne er stort set uendelige – det er nærmest kun fantasien der sætter grænser.