Uddannelsesinstitutioner

Lyngby Friskole

Lyngby Friskole har som følge af få kvadratmeter arbejdet hårdt på at få byggetilladelse til at renovere og udvide skolen og den tilhørende SFO, så eleverne kan få de mest optimale omgivelser. Skolens 166 elever kan nu se frem til en dagligdag med mere plads i et permanent byggeri. Byggeriet består af 8 moduler i to etager på i alt 364 kvadratmeter.

Alderslyst ungdomsklub

Ungdomsklubben er på 485 kvadratmeter og består af 11 moduler. Omkring 50 unge mennesker og personale får glæde af den nye ungdomsklub, som blandt andet rummer fire undervisningslokaler, et stort fællesrum med køkken på omkring 130 kvadratmeter og et 80 kvadratmeter stort multirum, hvor der er plads til poolbord, bordtennis, dart og sækkepuder.

Pilegårdsskolen

Den præfabrikerede tilbygning er opført i en atriumgård med snæver passage. Derfor blev modulerne, gravemaskiner og andre byggematerialer hejst henover skolen og ind i gården. Tilbygningen består af i alt fem moduler, som er bygget sammen til én samlet bygning, på i alt 180 kvadratmeter, hvoraf de 140 kvadratmeter anvendes til 2 klasselokaler og de resterende kvadratmeter er til toiletter og et ekstra mødelokale.