Øvrige selskaber

Dansk ABC Holding ApS

Dansk ABC Holding er moderselskab til Concept Living. Firmaet beskæftiger ca. 120 medarbejdere fordelt på 4 adresser, hvoraf de 3 ligger i Danmark. Langt de fleste er dog beskæftiget på adressen i Engesvang.

ABC Pavilloner A/S

ABC Pavilloner er søsterselskab til Concept Living og varetager salg og udlejning af kvalitets modulbyggeri til midlertidig opstilling efter det gældende bygningsreglement BR18 §287-§292. Det gør sig gældende for mandskabsfaciliteter, kontor, børne- og uddannelsesinstitutioner, genhusningslejligheder, studieboliger m.m.

ABC Jord & Kloak A/S

ABC Jord & Kloak er søsterselskab til Concept Living, hvor kvalitet og kompetence er nøgleord der vægter højt. Alt jord- og kloakarbejde planlægges og udføres omhyggeligt. Hos ABC Jord & Kloak møder du autoriseret kloakmester og faguddannede medarbejdere som fx anlægsstruktør, anlægsgartner og rørlægger. ABC Jord & Kloak udfører alt grave- & kloak- & støbearbejde, belægninger til alle typer af bygninger samt anlæg til legepladser og udearealer til institutioner m.v.

UAB Baltic Modules

UAB Baltic Modules er søsterselskab til Concept Living. Baltic Modules varetager salg og udlejning af moduler i Baltikum, Sverige og Øst Europæiske område.