Om Concept Living

Præfabrikeret modulbaseret træbyggeri

Vi tilbyder, præfabrikeret modulært træbyggeri med mulighed for individuelle arkitektoniske og tekniske løsninger. Der kan skaleres og moduleres, så de fysiske rammer understøtter det enkelte byggeri. Vi har omfattende erfaring med at designe, producere og opstille præfabrikerede modulder til en lang række forskellige formål. Det gør sig gældende for ungdoms og studieboliger, rækkehuse og etagebyggeri, undervisningsinstitutioner, vuggestuer & børnehaver, SFO’er, kontordomiciler, produktions samt personalefaciliteter og andre spændende formål.

Fremtidens bæredygtig miljøvenlige byggemetode

Concept Livings målsætning er at skabe banebrydende byggeri, hvor kreativitet, bæredygtig kvalitet, teknik og økonomi bliver samlet til et fælles parameter. Innovation med spændende byggeidéer, hvor der bliver brudt med vanetænkning, både arkitektonisk og indretningsmæssigt. Der arbejdes konstant med at træffe de bedste valg og således medvirke til en bæredygtig samt miljøvenlig påvirkning af byggeindustrien. Når der bygges i træbaseret moduler udledes der mindre CO2 og vi er med til at mindske risikoen for klimaforandringer for fremtidens generationer. Skal det være DGNB eller Svanemærket? Det afgørende og vigtigste er at tænke og handle bæredygtigt.

Fra idé til færdigt byggeri – totalentreprise

Med forskellige modultyper baseret på de samme principper, kan vi levere skræddersyede løsninger til ethvert formål. Fremstillingen af modulerne er sat i system og alle processer er optimerede. Byggeprocessen bliver dermed tilsvarende effektiv. Produktionen af de præfabrikerede enheder sker i vores moderne og højteknologiske store fabrik. Alle præfabrikerede dele bliver produceret under tørre og opvarmet forhold, så de efterfølgende nemt kan monteres ude på byggepladsen i løbet af bare få dage.

Med arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører samt aut. el, vvs og jord & kloak, kan vi tilbyde en totalentreprise, lige fra planlægning til ansøgninger hos de offentlige instanser. Af samme årsag har vi alle typer af håndværksfaggrupper samlet under et tag. Vores mål er altid at sikre en problemfri og effektiv byggeproces og levere holdbare og bæredygtige bygninger, der opfylder vores kunders behov og forventninger. Dette gør vi, for at kunne levere den bedste ydelse til dig som bygherre.

Velkommen til Concept Living A/S by abc

Fabrikant Kjeld S. Facius

Concept Living A/S by abc er en del af Dansk ABC Holding ApS som bl.a. indeholder søsterselskaberne ABC Pavilloner A/S og ABC Jord & Kloak A/S.