Præfabrikeret byggeri

Præfabrikeret byggeri - nemt fra skitse til færdigt byggeri​

Præfabrikeret byggeri, og især modulbyggeri, bidrager til fremtidens byggeri. Vores præfabrikerede moduler opføres i materialer af høj bæredygtig og miljøvenlig kvalitet, og med fokus på praktikalitet og optimal udnyttelse af pladsen. På den måde virker modulet derved meget større end kvadratmetertallene viser; hvilket dermed giver en følelse af mere plads. Enhederne produceres indendørs på vores egen fabrik, så der bygges sikkert, tørt og effektivt året rundt.

Fordelene ved præfabrikeret byggeri

Fordelene ved præfabrikeret byggeri er mange, men kort fortalt kan fordelene opsummeres som tid, økonomi, kvalitet, miljøet og mulighederne.

  • TID – produktionsmetoden har en effektiv byggeproces, hvilket betyder, at elementerne kan produceres meget hurtigt.
  • ØKONOMI – det er effektivt at producere elementerne på fabrikken (der er f.eks. ingen spildtid i form af arbejdstimer pga. vejret på byggepladsen).
  • KVALITET – modulerne gennemgår en grundig kvalitetskontrol løbende, samt inden de i sidste ende forlader fabrikken.
  • MILJØET – tilgodeses da der bygges i træ, samt i kraft af kontrolleret affaldshåndtering og energiforbrug. En vigtig faktor der er med til at reducere CO2 udslippet.
  • MULIGHEDER for individuelle løsninger – med præfabrikering af elementer, kan det meste lade sig gøre i dag.

Modulært opbyggede bygninger​

Når man vælger at bygge som præfabrikering, er det kun fantasien der sætter grænser!

Modulerne kan nemlig, udover at opstilles i næsten uendelige rækker, opbygges i flere etager, hvorpå der kan monteres altaner og svalegange. På stueetagen er det ligesom med traditionelt byggeri nemt at anlægge terrasser, stier og haver – lige præcis som man ønsker det.

Man kan nemt have anlagt indvendige tagrender i bygningerne direkte fra fabrikken. Der er derfor også god mulighed for at anlægge terrasse i etagerne eller tagterrasse på toppen af bygningerne.

Og lad dig endelig ikke begrænse af, at hvert modul bygges enkeltvis. Der kan selvfølgelig undlades indervægge, eller loftselementer når det er flere etager, så de indvendige lokaler breder sig over flere moduler – både i bredden og højden. På den måde kan vi også opføre storrumskontorer, skoler med store klasselokaler og fællesrum samt lagerlokaler og showrooms hvor der er højt til loftet. 

Hos Concept Living bygger vi kun bygninger til permanent brug. Hvis du ønsker en midlertidig løsning og tiden knap for at løse et akut behov for mere plads, så kan du kontakte vores søsterselskab ABC Pavilloner A/S.