Ungdoms- & studieboliger

1-værelses lejlighed

Vores et-værelses-lejlighed opbygges ved at der indrettes to lejligheder i hvert ende af et modul. På den måde udnytter vi pladsen , og kan placere de tekniske installationer op ad hinanden.

Hver kvadratmeter af lejligheden er udnyttet, og det er muligt at indrette lejligheden med både en soveplads og et lille spisebord. Derudover har lejligheden et lille toilet med separat bruseniche, håndvask og toilet.

Indgangsparti består af døre og vinduer af glas, så der kommer masser af naturligt lys ind i lejligheden.

1½-værelses lejlighed

Når vi bygget en halvanden-værelses-lejlighed, udnytter vi hvert modul til en enkelt lejlighed.

Når man træder ind i lejligheden er der et lille område til at komme af med sko og overtøj i det rummelige køkken og opholdsrum. Her er der både plads til at indrette med en mindre sofaområde og et lille spisebord. Pladsen i køkkenet er optimalt udnyttet, og der er god plads til alt køkkeninventaret. 

I midten af modulet og lejligheden er badeværelset og en lille gang, der også fungerer som adskillelse mellem opholdsrummet og soveværelset. Badeværelset har separat bruseniche, samt toilet og håndvask. I soveværelset er der plads til en dobbeltseng samt en hel skabsvæg eller en kombination af skabe og kontorplads.

Hele lejligheden har et utroligt godt lysindfald med store vinduer i hver ende af modulet, samt ventilationsanlæg så der også er et optimalt og godt indeklima.