Miljøcertificeret byggeri

miljøcertificereret byggeri er en fordel for verdens skove - ABC Pavilloner & Concept Living A/S by abc

Derfor skal I bygge miljøcertificeret

Miljøcertificeret byggeri er en naturlig del af vores strategi for virksomhedes bæredygtige tiltag, da det er en fordel for alle involverede. Derfor tilbyder vi at bygge miljøcertificeret – som Svanemærket eller DGNB.

Vores medarbejdere er veluddannede indenfor de forskellige certificeringer, og følger med hele vejen igennem processen fra start til slut, når der bygges certificerede bygninger.

Byg miljøcertificeret sammen med Concept Living

Når I får produceret præfabrikeret nybyggeri hos Concept Living, er der store fordele i at bygge miljøcertificeret – enten som Svanemærket eller DGNB. I får et økonomisk gennemtænkt byggeri der holder sin værdi i længere tid for alle involverede. På den måde opvejes den udgift der er for selve certificeringen. Desuden sikres det gode indeklima og fokus på bæredygtighed, der kræves af brugerne i dag. Som resultat får I et byggeri, hvor miljø og bæredygtighed er sat i system, og hvor de høje krav for anvendelse af bæredygtige materialer overholdes.

Sidder I med tanker om at bygge certificeret? Så er det vigtigt at overveje mulighederne tidligt i processen. Hos Concept Living har vi styr på hele processen, og sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav. Vi kan rådgive om de kommende krav til eftervisning af det CO₂ aftryk, der gælder for alt nybyggeri opført fra 2023.

Vores DNGB- og miljøkonsulent sidder klar til at svare på alle spørgsmål. Så I skal ikke tøve med at kontakte os.

Hvilken slags miljøcertificering skal man vælge?

Der er flere gode grunde til at vælge DGNB eller Svanemærket byggeri. Begge certificeringsordninger har fokus på at fremme bæredygtighed i byggeriet. Dette indebærer blandt andet at tage hensyn til miljømæssige, økonomiske og sociale faktorer i hele byggeriets livscyklus, fra planlægning og design til konstruktion, drift og nedrivning.

Certificeret Svanemærket

Når I vælger at bygge certificeret Svanemærket, betyder det at der er fokus på, at de anvendte materialer i byggeriet er svanemærkede. Med disse materialer er der sikret et godt indeklima i den færdige bygning. Samtidig er energiforbruget minimum 25% lavere i en svanemærket bygning end ellers lovpligtigt i nybyggeri.

Læs mere om Svanemærket byggeri her.

DGNB-certificeret

Med DGNB-certificeret byggeri får man ikke blot en bæredygtig bygning, men også en investering der løbende giver igen. Der skal nemlig være penge i at bygge bæredygtigt med DGNB-certificering. Dette afspejler sig i certificeringens tre hovedsæder: Økonomisk, miljømæssig og social bæredygtighed.

Læs mere om DGNB her.